לבצק:
4 כוסות קמח כוסמין לבן
כף אבקת אפיה ללא אלומיניום
½ כוס שמן זית/שמן שומשום/שמן שקדים
1 כוס מים רותחים
למלית:
6 תמרי מג'הול
¼ תפוח עץ
כף שקדיה
לתוספת מתיקות ניתן להוסיף מעט מייפל טבעי/סילאן.
לערבב את כל חומרי הבצק אחיד עד לקבלת בצק רך וגמיש.
לשטח ולרדד את הבצק ע"ג נייר אפיה למשטח מרובע בעובי דק
למרוח על המלית על הבצק.
לגלגל את הבצק לכל אורכו ואח"כ לחתוך לחתיכות קטנות.
ניתן גם לרדד לצורת סהרונים
לאפות למשך כ-20 דקות עד להשחמה, בתנור שחומם0 ל- 180 מעלות.
רעיונות למילויים נוספים: